Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΑΘΗΜΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

kourakhs
Χθες το απόγευμα, η θεσσαλονικιά συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ «Homophonia – Thessaloniki Pride», στο πλαίσιο του 4ου Thessaloniki Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας, διοργάνωσε εκδήλωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μπουτάρειου δημαρχείου με τίτλο: «Θεσμικά- νομικά αιτήματα και δικαιώματα των Λε.Γκ.Α.Δ».



Στη μάζωξη παρευρέθη ο… αειθαλής (λόγω του ότι δε λέει να εμφανιστεί άσπρη τρίχα στην πλουσιότατη κώμη του, παρότι έχει καβατζάρει τα 70…) και… ποιητής (εκ του προχείρου…), αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κουράκης (κι άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ), ο οποίος εξήγγειλε την καθιέρωση μαθήματος ομοφυλοφιλίας στα σχολεία (χωρίς να διευκρινίσει από ποια βαθμίδα θα αρχίσει το μάθημα, προφανώς από τα δημοτικά). Ιδού:

«Πρέπει να μάθουν τα παιδιά στα σχολεία της χώρας ότι η διαφορετικότητα είναι πλούτος, και ότι δεν πρέπει να αισθάνονται συστολή και φόβο. Οφείλουμε να εφαρμόσουμε την αγωγή στην εκπαίδευση πάνω στη διαφορετικότητα. Πρέπει να μάθουν τα παιδιά στα σχολεία της χώρας ότι η διαφορετικότητα είναι πλούτος, και ότι δεν πρέπει να αισθάνονται συστολή και φόβο».

Και μη χειρότερα… Αλλά υπάρχουν χειρότερα;


5 σχόλια:

Ευλαλία είπε...

Για να μην ερθουν τα χειροτερα ας θυμηθούμε..

Πρωτη φορα αριστερα με το σκληροτερο μνημονιο που εχει υπαρξει ποτε.

Χιλιάδες λαθρομετανάστες μεταξυ αυτων και τζιχαντιστες στα νησιά μας.

και οσον αφορα τον πρωην αναπληρωτη υπουργο και το μαθημα ομοφυλοφιλίας στα ελληνικα σχολεια θα παραφρασω λιγο των Τσεχωφ και θα του πω κατά το
..στη Μοσχα αδελφες μου στη Μοσχα!..

ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ κ.πρωην ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.

Υ.Γ Αν τυχων ξαναβγουν πρωτο κομμα είναι ικανοι να φερουν ως μαθημα στα σχολεια
και την Κτηνοβασία..

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα αλλά εγώ ο δυστυχής ως βλαξ δεν μπορώ να τα φανταστώ ούτε αυτά..
Δεν μπορώ καν να επεξεργαστώ καλά καλά αυτό που διαβάζω....που στην αρχή νόμιζα ΄τι ήταν μια κακή φάρσα.
Κύριε των δυνάμεων, φιλάνθρωπε και ελεήμων θεέ ήμαρτον, μην τους παρεξηγείς με αυτά που λένε και κάνουν, προφανώς δεν έχουν ιδέα ούτε τι λένε ούτε τι κάνουν. Όμως προστάτεψε μας και ιδίως τα μικρά αγγελούδια! Ήμαρον!

Ανώνυμος είπε...

Πως προκυπτει ολο αυτο δεν ξερω!
Προσευχη! Προσευχη! Σιωπη και υπομονη! Αφου θεωρησαν περιττο να ρωτησουν και κανενα πατερα,αφου ακολουθουν το συστημα, αυτοι ξερουν!
''Η διαφορετικοτητα ειναι πλουτος''!
Αυτο ειναι!

Τι ασχοληστε!
Θελει επιδεξιοτητα να εισαγεις τον οικουμενισμο ενδο-φλεβια υπενθυμιζοντας τον δρομο της ''αγαπης,της ανοχης και της ενοποιησης των παντων''....
Για μετανοια φυσικα δεν γινεται λογος! Τωρα εμεις θα βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα;;;;;
Η διαφορετικοτητα δια της ανοχης και της ματαιολογιας,της ενοποιησης και της αγαπης ,της σιωπης και της συμπροσευχης ειναι πλουτος!
Μαλιστα!
Και ετσι με ολο αυτο επιτευγμα,διεσωσαν τον ανθρωπινο νου!
Ευγε! #π

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΛΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟΓΙΑΝΝΗ! ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΣΑΣ!
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΥΤΟ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΑΙΔΙΑ.